Logo White
Search
Close this search box.

Mycenaean

Mycenaean

Mycenaean

Scroll

01

down-arrow-1-1.png

Bιολογικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο

down-arrow-1-1.png

Πρόκειται για μονοποικιλιακό Κορωνέικο ελαιόλαδο από μια μόνο περιοχή: Αργολίδα (Πελοπόννησος), χαμηλής οξύτητας που παράγεται αποκλειστικά και μόνο από Πιστοποιημένους Βιοκαλλιεργητές.

Η συγκομιδή των ελαιών πραγματοποιείται επιλεκτικά με το χέρι, τη περίοδο του φθινοπώρου, περίπου στα τέλη Νοεμβρίου. Το λάδι αυτό έχει ως χαρακτηριστικά το έντονο πράσινο χρώμα, το άρωμα φρεσκοκομμένης ελιάς, τη πικάντικη επίγευση και φυσικά τη χαρακτηριστική πλούσια γεύση του Κορωνέικου ελαιολάδου που το καθιστούν μοναδικό και αναντικατάστατο παγκοσμίως.

Η διαφορά μεταξύ Βιολογικού και συμβατικού ελαιολάδου έγκειται στον τρόπο με τον οποίο οι ελιές καλλιεργούνται, συγκομίζονται και συσκευάζονται.

Το Βιολογικό ελαιόλαδο Μυκηναϊκή παράγεται από ελιές στις οποίες δεν έχουν χρησιμοποιηθεί χημικά λιπάσματα ή φυτοφάρμακα.

Είναι πλούσιο σε φυσικά αντιοξειδωτικά και λειτουργεί ως φυσικό φάρμακο στην καταπολέμηση της νόσου Αλτσχάιμερ και του καρκίνου. Επιπλέον, έχει αντιφλεγμονώδη δράση, βοηθά στη μείωση του διαβήτη τύπου 2 και μπορεί να σας χαρίσει ένα λαμπερό και υγειές δέρμα.

ΑΡΩΜΑ:

Ευχάριστο και ξεχωριστο άρωμα φρεσκοκομμένης ελιάς. Ήπια φρουτώδες με τόνους πράσινη μπανάνα, βανίλια, εξωτικά φρούτα, ώριμη ντομάτα, ροδάκινο και λουλούδια.
ΦΡΟΥΤΩΔΕΣ ΠΟΣΟΣΤΟ: 3,5%

ΓΕΥΣΗ:

Έντονη με πικάντικους τόνους
ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ: 3,1%, ΠΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ: 2,8%

ΧΡΩΜΑ:

Βαθύ πράσινο-χρυσό.

ΧΡΗΣΗ:

Ιδανικό για ψαρόσουπες, σαλάτες, ζυμαρικά, λαχανικά, σάλτσες, dressing

02

down-arrow-1-1-1.png

Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο

down-arrow-1-1-1.png

Ένας συνδιασμός από ποικιλίες ελιάς μανάκι & κορωνέικη αποκλειστικά από την περιοχή της Πελοπόννησου που προσφέρουν την τέλεια γευστική ισορροπία.

Οι ελιές συγκομίζονται στα μέσα Νοεμβρίου από ώριμους καρπούς αιωνόβιων ελαιόδεντρων. Το αρωματικό μανάκι και η υψηλής ποιότητας κορωνέικη ποικιλία, προσφέρουν ένα μοναδικό συνδυασμό χαρακτηριστικών στο ελαιόλαδο Μυκηναϊκή, ικανό να ικανοποιήσει τους πιο απαιτητκούς ουρανίσκους.

Χαρακτηρίζεται από φρουτώδες άρωμα μεσαίας έντασης. Αφήνει γλυκιά γεύση στο στόμα με ήπια πικρή και πικάντικη επίγευση.

Το ελαιόλαδο Μυκηναϊκή, συνδιάζει τη τεχνογνωσία ετών της εταιρίας μας, με τις πιο εκλεκτές παραδοσιακές ποικιλίες.

ΑΡΩΜΑ:

Έντονο φρουτώδες.
ΦΡΟΥΤΩΔΕΣ ΠΟΣΟΣΤΟ:2,5 %

ΓΕΥΣΗ:

Ήπια, ισορροπημένη, γλυκιά γεύση με ήπια επίγευση.
ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ:1,5%, ΠΙΚΡΟ:1,2 %

ΧΡΩΜΑ:

Χρυσό-πράσινο χρώμα.

ΧΡΗΣΗ:

Κατάλληλο για όλες τις χρήσεις, ωμό ή μαγειρεμένο. Ιδανικό για τελικές πινελιές

03

down-arrow-1-1-1.png

Παρθένο Ελαιόλαδο

down-arrow-1-1-1.png

Είναι ένα φυσικό προϊόν που παράγεται από την πρώτη έκθλιψη των ελιών και χαρακτηρίζεται από οξύτητα μεταξύ 0,8% και 2%. Η αποκλειστικά μηχανική επεξεργασία αφήνει το λάδι με υψηλότερη περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά, τα οποία ωφελούν την υγεία μας. Αποδίδει επίσης ένα λάδι με πιο καθαρή και πιο ήπια γεύση και άρωμα ελιάς.

Το παρθένο ελαιόλαδο Μυκηναϊκή έχει πιο απαλή γεύση και δίνει ένα απαλό άρωμα, έτσι αφήνει μια απαλή γευστική νότα στη κουζίνα σας και το κάνει ιδανικό για σάλτσες.

ΑΡΩΜΑ:

Απαλό, ευχάριστο.
ΦΡΟΥΤΙΚΟΤΗΤΑ: 1,2%

ΓΕΥΣΗ:

Ήπια, ελαφριά, ισορροπημένη γεύση.
ΟΞΥΤΗΤΑ:0,7%, ΠΙΚΡΑ: 0,9%

ΧΡΩΜΑ:

Ανοιχτό πράσινο – κίτρινο

ΧΡΗΣΗ:

Ιδανικό για μαγείρεμα & τηγάνισμα σε υψηλές θερμοκρασίες Ιδανικό για όσους προτιμούν πιο ήπιες γεύσεις.

04

down-arrow-1-1-1-1.png

Πυρηνέλαιο

down-arrow-1-1-1-1.png

Πυρηνέλαιο ονομάζεται το προϊόν που λαμβάνεται από το υπόλειμμα του κυρίως ελαιόλαδου μετά από επεξεργασία του πυρήνα του ελαιόκαρπου, η οξύτητα του δεν υπερβαίνει το 1,0% ανά 100 γραμμάρια. Είναι ιδανικό για τηγάνισμα μιας και έχει την μεγαλύτερη αντοχή στην υψηλή θερμότητα, χωρίς να δημιουργεί ελεύθερες ρίζες και να οξειδώνεται, όπως συμβαίνει με τα υπόλοιπα έλαια που χρησιμοποιούνται στο τηγάνισμα.

ΑΡΩΜΑ:

Απαλό, ευχάριστο.
ΦΡΟΥΤΙΚΟΤΗΤΑ: 1,2%

ΓΕΥΣΗ:

Ήπια, ελαφριά, ισορροπημένη γεύση.
ΟΞΥΤΗΤΑ:0,7%, ΠΙΚΡΑ: 0,9%

ΧΡΩΜΑ:

Ανοιχτό πράσινο – κίτρινο

ΧΡΗΣΗ:

Ιδανικό για μαγείρεμα & τηγάνισμα σε υψηλές θερμοκρασίες Ιδανικό για όσους προτιμούν πιο ήπιες γεύσεις.

Επωνυμίες

Επωνυμίες

Επωνυμίες