Logo White
Search
Close this search box.

Oliviada

Oliviada

Oliviada

Scroll

01

down-arrow (1)

Bιολογικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο

down-arrow (1)

Το Βιολογικό Ελαιόλαδο της σειράς Oliviada είναι ένα υψηλής ποιότητας μονοποικιλιακό κορωνέικο Βιολογικό ελαιόλαδο με πολύ χαμηλή οξύτητα. Παράγεται αποκλειστικά από τοπικούς πιστοποιημένους βιοκαλλιεργητές γι’ αυτό και διατηρεί έντονα όλα τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά.

Οι ελιές συγκομίζονται πρώιμα με το χέρι, τη περίοδο του Οκτωβρίου και έτσι το ελαιόλαδο αποκτά το έντονο πράσινο χρώμα του και την έντονη πικάντικη γεύση της Κορωνέικης ελιάς.

Από το στάδιο της παραγωγής έως και την τυποποίηση ακολουθείτε μια σειρά ελέγχων και επιθεωρήσεων προκειμένου να τηρηθούν αυστηρά όλα τα απαραίτητα κριτήρια ώστε να καταφέρουμε να έχουμε ένα πολύ ποιοτικό αγνό βιολογικό ελαιόλαδο, πλούσιο σε πολυφαινόλες.

Οι φαινόλες και οι πολυφαινόλες (τα φυσικά αντιοξειδωτικά που περιέχει το ελαιόλαδο) έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες ενώ προστατεύουν τον ανθρώπινο οργανισμό από τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνες για τη διαδικασία της γήρανσης καθώς και για μια σειρά εκφυλιστικών παθήσεων όπως καρδιαγγειακά νοσήματα και Alzheimer.

Χάρη στο ελαϊκό οξύ, που αφθονεί στο ελαιόλαδο, μειώνεται η κακή χοληστερίνη καθώς και η πιθανότητα εμφάνισης καρκίνου του μαστού.

To Βιολογικό ελαιόλαδο Oliviada εκτός από τη ξεχωριστή γεύση του τα υψηλά standard ποιότητας που έχει, είναι ένα πραγματικό ελιξίριο ζωής στην κουζίνα σας!

ΑΡΩΜΑ:

Ευχάριστο και ξεχωριστο άρωμα φρεσκοκομμένης ελιάς, θυμίζει γρασίδι. Φρουτώδες μεσαίας έως υψηλής έντασης με έντονη φρεσκάδα πράσινης ελιάς κ νότες πράσινης μπανάνας, αγκινάρας κ φρεσκοκομμένου χόρτου.
ΦΡΟΥΤΩΔΕΣ: 4%

ΓΕΥΣΗ:

Έντονη, φρέσκια, ιδιαίτερη, βουτυρώδης γεύση με πικάντικη επίγευση.
ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ:3,2, ΠΙΚΡΟ: 3,1%

ΧΡΩΜΑ:

Βαθύ πράσινο-χρυσοπράσινο.

ΧΡΗΣΗ:

Ιδανικό για ωμή κατανάλωση, ψαρόσουπες, σαλάτες, ζυμαρικά, λαχανικά, σάλτσες, dressing.

02

down-arrow-1.png

Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Ultra Premium 700ml, Aγουρέλαιο

down-arrow-1.png

Το φάρμακο της φύσης στο τραπέζι σας!

Το αγουρέλαιο Οliviada, θεωρείται από τα καλύτερα ελαιόλαδα λόγω της πολύ πρώιμης συγκομιδής των ελαιών, της ιδιαίτερα χαμηλής οξύτητάς του και της υψηλής περιεκτικότητας σε πολυφαινόλες. Συγκομίζεται παραδοσιακά με το χέρι πολύ πρώιμα το φθινόπωρο και έτσι διατηρεί ανέπαφα όλα τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά. Παράγεται από δυο εξαιρετικές ποικιλίες ελιάς, την ποικιλία Μανάκι & τη σπάνια Αθηνοελιά. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και των δύο ποικιλιών ικανοποιούν τις προσδοκίες σας σε κάθε σταγόνα, διατηρώντας ακέραια όλα τα πολύτιμα συστατικά του.

Αυτό το άρτια ισορροπημένο ελαιόλαδο προσφέρει στον καταναλωτή μια ξεχωριστή διατροφική πολυτέλεια.

Το Ultra Premium Aγουρέλαιο, Oliviada είναι γνήσιο προϊόν ελιάς, πραγματικό δώρο της φύσης για την υγεία μας!

ΑΡΩΜΑ:

Φρουτώδες μεσαίας έως υψηλής έντασης. Το άρωμά του θυμίζει ώριμα φρούτα όπως μήλο και ντομάτες.
ΦΡΟΥΤΩΔΕΣ ΠΟΣΟΣΤΟ: 3,8%

ΓΕΥΣΗ:

Ντελικάτη, γλυκιά, απαλή, φρουτώδης, ισορροπημένη γεύση. Μέτριας έντασης πικρό και με πικάντικους τόνους.
ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ:2,8%, ΠΙΚΡΟ:3,1 %

ΧΡΩΜΑ:

Βαθύ πράσινο χρώμα.

ΧΡΗΣΗ:

Ιδανικό για ωμή κατανάλωση ή σαν τελευταία πινελιά σε όλα σας τα πιάτα. Απογειώνει γευστικά σαλάτες, ζυμαρικά, σούπες.

700ml

03

down-arrow-1.png

Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο - Mανάκι

down-arrow-1.png

Προέρχεται από μία από τις παλαιότερες ποικιλίες ελιάς, η οποία βρίσκεται αποκλειστικά στην περιοχή της Αργολίδος και ονομάζεται «Μανάκι».

Χαρακτηρίζεται από φρουτώδες άρωμα, πλούσια γεύση χωρίς να πικρίζει ιδιαίτερα.

Οι αρχάοι Μυκηναίοι το χαρακτήριζαν ως ελιξίριο ζωής καθώς έχει υψηλή περιεκτικότητα σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, σε αντιοξειδωτικές ουσίες και βιταμίνη Ε. Αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο στη Μεσογειακή διατροφή από τα βάθη των αιώνων όπου αποτέλεσε διατροφική βάση του μυκηναϊκού πολιτισμού, όπως επιβεβαιώνεται από τις ανασκαφές στο Παλάτι του Νέστωρα.

Χάρη στο ελαϊκό οξύ, που αφθονεί στο ελαιόλαδο, μειώνεται η κακή χοληστερίνη και αυξάνεται η καλή.

Οι φαινόλες και οι πολυφαινόλες (τα φυσικά αντιοξειδωτικά που περιέχει το ελαιόλαδο) έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες ενώ προστατεύουν τον ανθρώπινο οργανισμό από τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνες για τη διαδικασία της γήρανσης καθώς και για μια σειρά εκφυλιστικών παθήσεων όπως καρδιαγγειακά νοσήματα και νόσο Alzheimer μέχρι διαβήτη, σκλήρυνση κατά πλάκας και καρκίνο.

Το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Οliviada είναι αποκλειστικά τοπικό προϊόν το οποίο προέρχεται από ένα ελαιοτριβείο της περιοχής και μόνο μία ποικιλία ελιάς.

Γι’ αυτό και θεωρείται μοναδικό και ξεχωριστό!

ΑΡΩΜΑ:

Έντονο Φρουτώδες άρωμα που προσθέτει αρώματα σε οποιοδήποτε είδος μαγειρέματος.
ΦΡΟΥΤΩΔΕΣ ΠΟΣΟΣΤΟ:3,1 %

ΓΕΥΣΗ:

Ήπια, μαλακή, φρέσκια γεύση.
ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ:2,1%, ΠΙΚΡΟ: 1,8%

ΧΡΩΜΑ:

Πρασινοκίτρινο χρώμα.

ΧΡΗΣΗ:

Είναι κατάλληλο για κάθε μαγειρική χρήση, αλλά αν θέλετε να μεγιστοποιήσετε τη γευστική και αρωματική υπεροχή του, χρησιμοποιήστε το σε σαλάτες, βραστά λαχανικά, ωμά ψάρια ή κρέατα.

04

down-arrow-1.png

Extra Virgin Olive Oil - Koroneiko Variety

down-arrow-1.png

The Koroneiko olive oil of the Oliviada series exudes the authentic aroma of freshly picked Koroneiki olives. It is produced from selected olive fruits of the Koroneiki variety known for its low acidity and superior quality – queen of the Greek varieties. What sets Oliviada extra virgin olive oil apart is that it comes exclusively from the region of Laconia (known for its low acidity olive oils), from local producers whom we know personally. Thus, we can ensure the authenticity of the product and that it is produced with personal care and passion.

It has a characteristic spicy taste, slight bitterness and a strong fruity aroma.

ΑΡΩΜΑ:

Fresh and pleasant aroma of unripe green fruit, grass, black pepper.
FRUITINESS:3,3 %

ΓΕΥΣΗ:

Rich, full-bodied, balanced with medium fruitiness. Slightly bitter taste and medium to intensive spiciness.
PUGENCY:2,9%, BITTERNESS:2,7 %

ΧΡΩΜΑ:

Intense green-gold color.

ΧΡΗΣΗ:

Suitable for cooking, salad garnish, grilled fish, red meat, raw sauces, pasta and vegetables.

Επωνυμίες

Επωνυμίες

Επωνυμίες