Οι ελιές συγκομίζονται κατά την περίοδο του Νοεμβρίου στη περιοχή της Καλαμάτας πριν φτάσουν σε πλήρη ωρίμανση, διατηρώντας στο ακέραιο όλα τα πολύτιμα συστατικά τους. Έτσι το ελαιόλαδο αποκτά πλούσιο, γεμάτο σώμα, ισορροπώντας το μέτρια φρουτώδες άρωμα και την ελαφριά πικράδα.
Το Κορωνέικο ελαιόλαδο της σειράς Greek-Gold φημίζεται για το εξαιρετικό οργανοληπτικό προφίλ του και την γνήσια γεύση της κορωνέικης ελιάς-κορωνίδα των ελαιών.
Πρόκειται για μια ανώτερη κατηγορία ελληνικού ελαιολάδου που παράγεται απευθείας μετά τη συγκομιδή αποκλειστικά με μηχανικές μεθόδους. Tο φημισμένο Κορωνέικο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας, με το υπέροχο άρωμα του και την φίνα ντελικάτη γεύση του, θα απογειώσει την γεύση στο τραπέζι σας.
Ευχάριστο, μέτρια φρουτώδες, πιπεράτο άρωμα. Με νότες γρασιδιού.
ΦΡΟΥΤΩΔΕΣ ΠΟΣΟΣΤΟ: 2,9%
Έντονη, ισορροπημένη γεύση. Πιπεράτη και ελαφρώς έως μέτρια πικάντικη επίγευση.
ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ:2,1%, ΠΙΚΡΟ: 2,5%
Ζωηρό πράσινο-χρυσό χρώμα
Κατάλληλο για όλες τις χρήσεις. Ιδανικό για μαγείρεμα, γαρνίρισμα σαλάτας, ψητό ψάρι, λευκό κρέας, ωμές σάλτσες, ζυμαρικά και λαχανικά.