Logo White
Search
Close this search box.

Εταιρεία

Εταιρεία

Εταιρεία

Scroll

Σχετικά με εμάς

Ιστορία

Εγκαταστάσεις

Ποιότητα

Γιατί εμάς

Σχετικά με εμάς

Η εταιρία ΜΥΚΗΝΑΪΚΗ Κ. ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Α.Β.Ε.Ε., είναι µία οικογενειακή ΕΛΛΗΝΙΚΗ επιχείρηση 3ης γενιάς, η οποία στοχεύει αποκλειστικά στην επεξεργασία άριστης ποιότητας επιτραπέζιας ελιάς και ελαιόλαδου.

Η ιστορία μας ξεκινάει από το 1960 στο Άργος όπου ο Κων/νος Κωτσόπουλος ίδρυσε το 1960 την πρώτη μονάδα μεταποίησης βρώσιμων ελαιών, 15 χλμ νοτιοδυτικά του περίφημου τόπου των Μυκηνών με 5000 χρόνια ιστορία στην καλλιέργεια της ελιάς.

Σήμερα οι εγκαταστάσεις µας βρίσκονται στην περιοχή Άκοβα – Άργους, οι οποίες καλύπτουν συνολική έκταση 7 στρεμμάτων, συνδυάζουμε την καλύτερη συνταγή για την επιτυχία που δεν είναι άλλη από την παράδοση και την εμπειρία 60 χρόνων σε συνδυασμό µε την καινοτομία και το σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό στην επεξεργασία ελιάς και ελαιόλαδου.

Για αυτό οι αρχές της ποιότητας των προϊόντων μας είναι βαθιά ριζωμένες μέσα στο DNA μας.

Εξελισσόμαστε συνεχώς και με συνεχείς επενδύσεις σε σύγχρονο εξοπλισμό συσκευασίας και τυποποίησης, ελέγχοντας την μεταφορά των προϊόντων μας με ιδιόκτητο στόλο φορτηγών οχημάτων και το εξειδικευμένο προσωπικό μας εγγυόμαστε την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε αποκλειστικά ΕΛΛΗΝΙΚΑ ελαιοκομικά προϊόντα ανώτερης ποιότητας σε επιλεγμένα είδη συσκευασιών με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας.

Αυτοί είναι οι λόγοι που εδώ και πάνω από 30 χρόνια οι πελάτες μας εμπιστεύονται και εξάγουμε τα καλύτερα ελαιοκομικά προϊόντα σε πάνω από 23 χώρες σε όλο τον κόσμο όπως Αμερική, Αυστραλία, Ρωσία, Γερμανία κτλ.

Ιστορία

Ήταν οι υπέροχες ελιές της ΜΥΚΗΝΑΪΚΗ – ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ που αρχικά μας έκαναν διάσημους σε όλο τον κόσμο. Σήμερα το όνομά μας είναι τόσο πλούσιο σε παράδοση και ιστορία όσο και τα φαγητά μας πλούσια σε γεύση.

Εγκαταστάσεις

Οι κεντρικές εγκαταστάσεις μας βρίσκονται σε ιδιόκτητο ακίνητο στο 3χλμ της περιοχής Άκοβα του Δήμου Άργους – Μυκηνών.

Η καθετοποιημένη πλέων μονάδα διαθέτει εγκαταστάσεις για τη ζύμωση, αποθήκευση ελαιών, γραμμές επεξεργασίας βρώσιμης ελιάς και επίσης μια πλήρως εξοπλισμένη σύγχρονη γραμμή παραγωγής και παστερίωσης για τη συσκευασία ελαιών και πάστας ελιάς σε συσκευασίες λιανικής.

Στο τμήμα ελαιόλαδου η εταιρεία διαθέτει εγκαταστάσεις για την αποθήκευση ελαιόλαδου σε συνθήκες τροποποιημένης ατμόσφαιρας με σταθερή θερμοκρασία καθώς και τρείς υπερσύγχρονες γραμμές εμφιάλωσης για μεταλλικά δοχεία και γυάλινα μπουκάλια.

Έχοντας χωρητικότητα εμφιάλωσης άνω των 12.000 lt/ώρα, η εταιρεία μπορεί να δημιουργήσει οικονομίες κλίμακας για τους πελάτες της και ένα μεγάλο στρατηγικό πλεονέκτημα που την καθιστά ηγέτη στον κλάδο.

Η επεξεργασία και συσκευασία των προϊόντων μας γίνεται με πρώτη προτεραιότητα την αυστηρή εφαρμογή των πρακτικών ασφαλείας και των κανόνων υγιεινής για το λόγο αυτό έχουμε δημιουργήσει ένα σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων που είναι σύμφωνο με τις αρχές του HACCP/ISO22000.

Ποιότητα

Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται για την συσκευασία των προϊόντων, προέρχονται από τους καλύτερους προμηθευτές του κλάδου και ελέγχονται καθημερινά από πρωτόκολλα, αρχές και κανονισμούς.

Στις εγκαταστάσεις μας διαθέτουμε εργαστήριο, επιτρέποντας την πλήρη χημική ανάλυση κάθε παρτίδας ελαιόλαδου που επεξεργαζόμαστε και εμφιαλώνουμε.

Επιπλέον, η μακροχρόνια συνεργασία μας με έμπειρους παραγωγούς της περιοχής μας, που πληρούν αυστηρά κριτήρια επιλογής, διασφαλίζει τη διατήρηση υψηλού επιπέδου στο τελικό προϊόν της ελιάς.

Η Πολιτική Ποιότητας βασίζεται στη φιλοσοφία της ικανοποίησης των πελατών και έχει στόχο πάντα την ποιότητα του τελικού προϊόντος. Κατά την εξέλιξη της εταιρείας μας στη διάρκεια των χρόνων, λαμβάνουμε πιστοποιήσεις ποιότητας σύμφωνα με τα πρότυπα HACCP/ ISO 22000:2018 και συμμορφωνόμαστε με πιστοποιήσεις σε όλους τους κανονισμούς των οργανισμών KOSHER και FDA.

Φυσικά από την γκάμα μας δεν μπορούν να λείπουν τα βιολογικά προϊόντα που είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία από το Γεωτεχνικό Εργαστήριο Α.Ε. ήδη από το 2007.

Γιατί εμάς

1. Έχουμε 60+ χρόνια γνώσης, τεχνογνωσίας και εμπειρίας για τα προϊόντα της ελιάς.

2. Είμαστε καθετοποιημένη εταιρεία επεξεργασίας και τυποποίησης και ελέγχουμε όλα τα στάδια παραγωγής.

3. Η πολυετής εμπειρία και το απαραίτητο προσωπικό μας επιτρέπει να εξυπηρετούμε διεθνείς αγορές τόσο µε ιδιωτική ετικέτα όσο και με την δική μας.

4. Διαθέτουμε δικό μας δίκτυο διανομής των προϊόντων μας και έτσι παραδίδουμε με συνέπεια τα προϊόντα μας.

5. Οι πελάτες μας μπορούν να κάνουν μεικτές φορτώσεις και να συνδυάζουν τα πιο ποιοτικά και ταυτόχρονα ανταγωνιστικά σε τιμές ελαιοκομικά προϊόντα.

6. Διαθέτουμε ιδιόκτητές ,άρτιες εγκαταστάσεις που με τα συστήματα ποιότητας που εφαρμόζουμε εγγυόμαστε ότι τα προϊόντα μας να μπορούν να ταξιδεύουν σε όλες τις αγορές του κόσμου.

7. Είμαστε μια Ελληνική οικογενειακή μορφής εταιρεία, ελεγχόμενη εδώ και 60 χρόνια αυστηρά και μόνο από μέλη της οικογένειας. Έτσι προστατεύουμε τα συμφέροντα των πελατών, προμηθευτών αλλά και του τόπου μας.

Ελάτε στην οικογένεια μας και μαζί θα ταξιδέψουμε τα ποιοτικότερα ελληνικά προϊόντα της ελιάς στην παγκόσμια αγορά.

01
Σχετικά με εμάς
02
Ιστορία
03
Εγκαταστάσεις
04
Ποιότητα
05
Γιατί εμάς